UNDERVISNING. FORMIDLING. KOMMUNIKATION.

JOURNALIST IRMELIN MEI VIEGAS

 

 

Jeg er journalist uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole. Jeg har en omfattende erfaring fra en række medier, de seneste syv år som erhvervsjournalist og leder af produktionen af den ugentlige udgave af Dansk Handelsblad. Derfra har jeg stor indsigt i emner som CSR, markedsføring, ledelse og HR.

 

Jeg er desuden en erfaren underviser. Har været lektor på Danmarks Journalisthøjskole i to år og arbejder nu internationalt sammen med en gruppe kolleger, hvor vi netop er nået i mål med en statsgodkendt journalistuddannelse i Gambia.

 

For mig handler journalistik og kommunikation om formidling. Om at indsamle viden og fortælle det videre, så det går rent ind hos mål-gruppen. Det har været mit pejlemærke i alle mine ansættelser og opgaver. Jeg er god til at skabe overblik og jeg får gjort tingene færdige – også når det skal gå stærkt. Jeg påtager mig gerne ansvar og nyder at arbejde selvstændigt. Men jeg lægger allerstørst vægt på samarbejde og den glæde, det er, at udrette noget i fællesskab. Det gælder også i mit frivillige arbejde, hvor jeg jævnligt rejser til Gambia for at undervise lokale journalister, og når jeg hjælper unge med deres lektier. I min fritid er jeg ivrig vinterbader, vandrefugl og amatørkunstmaler. Når det kommer til litteratur og italiensk mad, er jeg næsten altædende. Jeg prioriterer samværet med familie og venner meget højt, er jævnaldrende med præsident Obama og har to fantastiske døtre på 17 og 21 år.

Irmelin Viegas Skejbygårdsvej 428 8240 Risskov telefon: 2552 0386 mail: irmelin@viegas.dk

 

© Copyright 2012. All Rights Reserved.