UNDERVISNING. FORMIDLING. KOMMUNIKATION.

JOURNALIST IRMELIN MEI VIEGAS

 

 

 

Effektiv med en konstant evne til udvikling

 

”Som en del af lærerteamet på introduktionsforløbet på Danmarks Journalisthøjskole har Irmelin Viegas udvist en uhyre høj ansvarlighed i forhold til at planlægge, udvikle og gennemføre det tre måneder lange forløb, og hun har bidraget med input af særdeles høj standard. De studerende på alle forløb har i deres evaluering af Irmelin Viegas’ indsats altid givet hende endog særdeles positive tilbagemeldinger. Som kollega løser hun opgaverne effektivt og til tiden, er rolig og afbalanceret, har humor og empati, og hun udviser en konstant evne og vilje til udvikling .”

 

Ole H. B. Andreesen, lektor og koordinator Danmarks Journalisthøjskole

 

 

Biblioteket fik et journalistisk løft

 

"Med det mål for øje, at opkvalificere bibliotekets medarbejdere i kunsten at skrive -annoncer, hjemmesidetekster, pressemeddelelser og lidt om færdselsreglerne på de sociale medier - bad Ikast-Brande Bibliotek journalist Irmelin Viegas om, i løbet ad en formiddag, at give et kort og præcist indblik i ”journalistens værktøjskasse”. Opgaven lykkedes. Den yders velforberedte Irmelin gav os på bare tre timer en inspirerende og vedkommende indførelse i journalistikkens virkemidler. Deltagerne var med hele vejen og fik en viden med om god skrive-praksis, som umiddelbart kan bruges i virkelighedens verden."

 

Martin Lundsgaard-Leth, Biblioteksleder Ikast-Brande Bibliotek

 

 

Nærværende og konstruktiv underviser

 

”Natur & Ungdoms har i flere omgange gjort brug af Irmelin Viegas i forbindelse med foreningens Ildfugleuddannelse. En ildfugl er en naturformidler, der brænder for at formidle vores fantastiske natur for især børn. Irmelin har haft til opgave at give kursisterne førstehjælp i at få pressen i tale. Kursusmodulet er hver gang håndteret med stort nærvær og opmærksomhed på den enkelte kursist. Hele tiden med kursisternes egne erfaringer i centrum. Alle har i løbet af modulet haft mulighed for at reflektere over egen praksis i mødet med Irmelins solide erfaring og efterfølgende givet udtryk for, at Irmelin har en sjælden evne til at give positiv og konstruktiv kritik – og det vokser man af!”

 

Torben Jørgensen, Naturvejleder og kursusansvarlig

 

 

Skabte ny redaktionel linje

 

”På den tid, Irmelin Viegas har været vikarierende redaktør på Skagen Onsdag, har hun udover at skrive samtlige artikler og den ugentlige klumme formået at skabe en redaktionel linje, som vi har høstet meget ros for.”

 

Flemming Stig, direktør Skagens Avis

 

Jeg har desuden udført opgaver for bl.a:

 

AC Børnehjælp

Blå Kors

Alt for Damerne

Gambia Media Support

Aarhus Universitet

FagbladsGruppen

Dansk Handelsblad

Astma og Allergi Danmark

Ugeavisen Århus Onsdag

Patientforeningen Tidslerne

Tele Danmark

 

Irmelin Viegas Skejbygårdsvej 428 8240 Risskov telefon: 2552 0386 mail: irmelin@viegas.dk

 

© Copyright 2012. All Rights Reserved.